03 454 56 65

Rouwcenter

Het uitvaartcentrum bestaat uit een aula waar we tot 80 zitplaatsen kunnen aanbieden. De aula is voorzien om van een afscheidsviering echt een persoonlijk gebeuren maken. Eigen muziek en teksten kunnen perfect en mooi samengaan met de teksten van onze voorganger die de dienst leidt.

Daarnaast heeft het uitvaartcentrum ook zijn eigen koffiezaal waar de familie samen met vrienden en kennissen ruim de gelegenheid heeft om na te praten en herinneringen op te halen aan de overledene. Er bestaan verschillende formules qua koffietafel: dit kan gaan van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid; alles is bespreekbaar naar de wensen van de familie.

Naast aula en koffiezalen heeft het uitvaartcentrum ook een funerarium waar de overledene kan opgebaard liggen. Een rouwkamer met daarnaast een familiekamer waarborgt een volledige privacy als de nabestaanden willen komen groeten. De familiekamer biedt ook ruimere mogelijkheden en kan gebruikt worden om te condoleren. Dit alles in een rustige private sfeer.

Verder biedt het uitvaartcentrum een winkel met ruime keuze aan bloemen (natuur en zijde bloemen), kisten, gedenksteentjes, grafzerken, urnen,  columbarium- en urneveldartikelen.

Onze burelen bieden de mogelijkheid om in alle intimiteit de begrafenis te bespreken met onze mensen.